מכה בראש ילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/10/2008 | 20:49 | מאת: שירי

בני בן 4 החליק על הרצפה וכתוצאה מכך קיבל מכה בראש מהפינה של השולחן, המקום התנפח קלות ונראה פס של דם יבש.שמתי קרח והניפחות החלה לרדת, התנהגותו רגילה, אך האם עליי לגשת לרופא.?

נראה שהשגחת עליו מאז . אם לא הקיא ולא איבד הכרה מצבנו טוב . באם יופיעו אחת הסימנים יש מקום לעבור הערכה .

02/11/2008 | 03:36 | מאת: מירל

אם יורשה לי עוד תוספת קטנה לדבריך גם אם הילד לא איבד הכרה או הקיא מאוחר יותר על האמא היקרה לשים לב אם הילד מתנהג שונה יותר רדום או בהכרה אבל מגלה סימני אפטיות לא תמיד מתחיל שלב אובדן הכרה אבל גם הסימנים הללו שציינתי יכולים להיות סימני אזהרה. שירגיש טוב השובב :-)

מנהלי פורום רפואה דחופה