ג'ולה בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/06/2007 | 21:06 | מאת: יעל

אני בת 32 . לפני כשבוע חשתי בכאבים בבית שחי שמאל. הרגשתי מעין ג'ולה כואבת ואף יצא מוגלה. חלפו כמה ימים, המקום כבר לא כואב אבל נשארה הג'ולה. מה זה יכול להיות?

לפי התיאור נראה שמדובר בדלקת בבלוטת זיעה . בלוטות אלה נמצאות בבית השחי ועלולות להזדהם כתוצאה מהזעת יתר\שימוש בדאודורנטים \חוסר הייגנה מקומית . היות ופרתה מוגלה מקומית נראה באמת שמדובר בתהליך זיהומי . יש מקום לפנות לרופא מטפל על מנת לשקול מתן טיפול אנטביוטי .

22/08/2010 | 04:59 | מאת: בר

ליפני שבוע הרגשתי כאבים בבית השחי וראיתי שיש לי נפח באיזור הצדדי של בית השחי מיששתי והרגשתי גולה קטנה אחרי כמה ימים ראיתי ביד השנייה גולה גדולה יותר מה זה יכול להיות ?

מנהלי פורום רפואה דחופה