סימנים מדאיגים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/09/2008 | 15:55 | מאת: משה רושד

אני בן 29 , בריא באופן עקרוני . בשבוע האחרון אני סובל מכאבים לא מוסברים בראש , הכאבים מופיעים בגלים (ללא שעה קבועה) . במקביל מדי פעם אני חש בכאבים באזורים מסויימים בבטן מתלת לצלעות (לא מאחורי הצלעות , אלא לאחר הצלעות). היום אני חש כאבים ממש חזקים באזור הרכה בצד שמאל כולל כאב בארובת העין (תחושת יובש) . משום מה הכאב היום חד יותר וארוך יותר ממה שהיה עד היום . לפני כחודש ימים לערך ערכתי בדיקות דם כלכליות והכל היה תקין . יש לציין כי לפני כמה ימים היו לי בעיות הקלות והרגשתי קושי בנישמה למשך מס' שניות שחלף , כמו כן לפני מספר ימים התנפח לי קרסול שמאל ללא סיבה (אולי תנועה לא נכונה שלא שמתי אליה לה) , במקביל לכל זה אני מרגיש שיש לי מעט נזלת ושבוע שעבר סבלתי מכאב אוזניים . בקיצור נשמע כמו קריסת מערכות והתחלה של סיפור רע מאוד שהולך ומחמיר . האם לאור הממצאים הנ"ל יש לך השארה במה מדובר ? אני ממש מודאג מאיזה גידול בראש או שבץ מוחי (אין לי היסטוריה מסוג זה במשפחה...) .

נראה שמדובר במחלה וירלית . בכל זאת יש להיבדק על ידי רופא מטפל למרות שבדיקות דם היו תקינות .

מנהלי פורום רפואה דחופה