שרט אותי חתול..

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/08/2008 | 15:38 | מאת: ....

אני בת 13, מצאתי כמה גורי חתולים בחצר של הבית שלי [לא שזה משהו חדש, תמיד מסתובבים אצלנו בחצר חתולים] בכל מקרה, נהגתי להאכיל אותם ולפני יומיים אחד הגורים, שכבר לא כלכך קטן אבל משהו כזה, לקח לי את האוכל מהיד ובדרך שרט אותי, לא שריטה גדולה ולא עמוקה במיוחד.. אני די מפחדת שזה משהו חמור, מישהו יודע מה אני אמורה לעשות? האם בדרך כלל שריטות כאלה מסוכנות? בבקשה תעזרו לי* *

מצב כזה מחיב חיטוי מקומי . לברר אם קבלת חיסון לטיטנוס . לעקוב אחרי סימנים מקומיים .

מנהלי פורום רפואה דחופה