כאבי כתפיים חזקים לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/06/2007 | 09:42 | מאת: מירי

היינו באירוע,( בעלי מקבל תרופות לסכרת ולשומנים בדם.) הוא אכל קצת יותר מהרגיל. איך שסיים לאכול הרגיש כאבים עזים בכתפיים ובעיקר בכתף השמאלי והזיע. אמבולנס היה במקום, אערתי את תשומת ליבם, עשו לו אקג- היה תקין. לחץ דמו היה: 160/90. כל הזמן הרגיש לא טוב, סרב לנסוע לבי"ח. חזרנו הביתה, נתתי לו אופטלגין בשתייה נגד כאבים ומרחתי לו וולטרן על הכתפיים. רק למחרת בבוקר התחיל לאט לאט להרגיש בסדר. האם זה יכול להיות מהלב? האם זה סתם גאזים ? מה הסיבה ואיך להתייחס? תודה רבה.

בעלך עם גורמי סיכון למחלת לב .ברפואה הולכים מהכבד לקל . יש מקום לדעתי לבצע א.ק.ג חוזר מיד ופנייה לרופא קרדיולוג . במידה שירגיש אותם סימפטומים יש מקום להזעיק מד"א ולהתפנות לבית החולים הקרוב להשלמת האיבחון והטיפול .

מנהלי פורום רפואה דחופה