בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/08/2008 | 20:48 | מאת: דולי

לבני בן ה 16 התנפחו בראש מאחורה (לא בצוואר) יותר למעלה לפני התעגלות הגולגולת שני הבלוטות אחת קצת יותר, בבדיקה של הרופא הוא אמר כי יכול להיות שהיה לו פצע קטן בראש אשר גרם לבלוטות להתנפח. בבדיקות דם שנערכו שקיעת דם -8 תקינה כדוריות דם אדומות 4.89 כדוריות דם לבנות 10.1 נטורפילים 38.5 שהגבול התקין היה 40 ולימפוציטים 45.2 שהגבול התקין היה 43 מונוציטים 10.4 האם יש מקום לדאגה? האם זה מראה על הליך לא תקין בלימפה? הרופא שלו אמר כי אין לי מה לדאוג והכול בסדר אז אם זה כך למה זה בחריגה?

יש להמשיך מעקב אצל הרופא המטפל . מונוציטים גבוהים ...האם היה חום ...ואם כן יש מקום לחשוב על מחלת הנשיקה .. הטיפול לא ישתנה והגורם כמוהן וירוס .........

מנהלי פורום רפואה דחופה