פצעים על הלשון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/07/2008 | 19:26 | מאת: פצעים על הלשון

שלום, בכמה הימים האחרונים יצאו לי בזה אחר זה מספר פצעים קטנים וכואבים על הלשון. בנוסף, אני חשה חולשה וכאבי ראש ונפיחות בבלוטות. היו גם יומיים בהם חשתי נימול קל בחלק הפנימי של השפה העליונה. בשבועות האחרונים אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין בלי קונדום (שנינו תורמים דם באופן קבוע), אני מציינת זאת, כי כאשר נכנסתי לאינטרנט נבהלתי לגלות שפצעים על הלשון לצד חולשה ותחושות כמו שפעת יכולים להיות סימפטומים להידבקות ראשונית בגיף ה-HIV בתקופה של שבועיים-שלושה לאחר החשיפה לנגיף (חבר שלי ואני לא נבדקנו באופן פורמאלי בבדיקת איידס, די הסתמכנו על כך שיצרו איתנו קשר במידה ומשהו יהיה לא בסדר עם בדיקות הדם במסגרת תרומת הדם). האם אני סתם היסטרית או שיש סיבה לדאגה? מהו הסיכון למחלות אחרות? אנחנו מתגוררים באיזור הצפון, האם תוכלו להפנות אותי למקום בו ניתן לערוך בדיקות באיזור חיפה? תודה רבה

פצעים בלשון ישנם במחלות שונות . לגבי שאלתך לביצוע בדיקות קיימים מרכזים שונים בארץ . מדע ניתן לקבל מרופא המשפחה .

30/05/2010 | 18:59 | מאת: יואב

איזה תשובה!! אם אין לרופא מה לכתוב - אז שלא יכתוב!!!!!!

מנהלי פורום רפואה דחופה