ערכים לא תקינים - דחוף!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/07/2008 | 20:53 | מאת: שרית

בעלי בן 57, סובל מסכרת 2, מטופל בתרופות להורדת הסוכר והורדת השומנים בדם. היום קיבלתי תשובות מעבדה, ואציין את התוצאות שיצאו מהתחום: גלוקוז - 121 פוספורוס - 4.7 טריגליצרידיס - 405 IRON - 43 RBC - 4.37 HB - 12.8 HCT - 37.6 המוגלובין אי.אי.סי - 6.9 הכלורסטרול הכללי - 191.4, והכלורסטרול אל.די.אל כתבו: "לא ניתן לחישוב" -איני יודעת למה הכוונה??. מה דעתך על הנ"ל? אודה על התייחסותך למכתבי.

טריגליצירידים גבוהים .לכן לא ניתן לחשב פרקציות או מרכיבים של הכוליסטירול . הסוכר יחסית מאזן . הורדת רמת הטריגליצירידים משפרת כל הניתונים .

מנהלי פורום רפואה דחופה