האם יש קשר בין מיגרנות להפסקת הנקה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

21/07/2008 | 12:12 | מאת: שרית

אני סובלת ממיגרנה למעלה מ10 שנים (מתחיל בהפרעות ראיה -חסימת שדה ראיה וצבעים וממשיך בכאבי ראש קשים), אולם לעיתים רחוקות ביותר. בחודשיים מאז שהפסקתי להניק היו לי יותר התקפות מאשר בכל ה10 שנים גם יחד!! האם יש קשר בין הדברים? (אני לא לוקחת גלולות כלשהן). בנוסף קראתי שלמי שיש מיגרנה מהסוג שלי יש נטיה לשבץ מוחי. האם זה נכון? זה מפחיד מאוד. תודה

יש קשר בין הורמונים למגרנה . עובדה שהתקפים מיגרנוטיים יכולים להיות בתקופת המחזור............ לא נראה לי קשר בין אירוע מוחי למגרנה .

מנהלי פורום רפואה דחופה