כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/07/2008 | 14:09 | מאת: שירה

אני מרגישה כאבים בבטן ולחץ בחלק היותר עליוןת לפעמים הם מתגברים עד שאני מתכווצת ולפעמים אני לא מרגישה אותם אני בתחילת הריון אודה מאוד על קבלת תשובה

17/07/2008 | 14:15 | מאת: חגית

אני מרגישה כאבים בבטן ולחץ בחלק היותר עליון, לפעמים הם מתגברים עד שאני מתכווצת ולפעמים אני לא מרגישה אותם אני בתחילת הריון אודה מאוד על קבלת תשובה

בהתחלת ההריון קיימים שינויים פיזיולוגיים בגוף וגם שינויים הורמונליים .גירוי קיבתי יכול לגרום ללחץ ברום הבטן . יש מקום לבקר אצל רופא המשפחה .

מנהלי פורום רפואה דחופה