כאבי ראש וסחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/07/2008 | 19:09 | מאת: איציק

שלום רב! אני בן 23 ומזה כשבוע יש לי כאבים בבסיס הגולגולת מעל העורף צד ימין, אני לא יודע אם זה כתוצה מכך אבל יש לי גם סחרחורות ואני נמצא בתחושה מתמדת כאילו אני בשייט על אוניה, מידי פעם אני גם מקבל מעין גלי לחץ באיזור העליון של הראש, שכל גל כזה פעם אני מרגיש אותו בצד ימין שזה לרוב ופעם בצד שמאל. רציתי לדעת מה כדי לי לעשות ואם יש איזה שהן המלצות מיוחדות... תודה מראש.

שלום רב במצבך מומלץ להבדק על ידי נוירולוג ואורטופד בתיאום עם רופא מטפל . יש להמנע מפעילות גופנית שקשורה להפעלת עמוד שדרה צוארי עד תום הבירור .

מנהלי פורום רפואה דחופה