דלקת גרון - החום לא יורד כבר 5 ימים.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/07/2008 | 17:11 | מאת: איתי גולן

ד"ר שלום. אני גבר בן 51 , מצב בריא. ביום ראשון הרגשתי לא טוב. ביום שני התברר לי שיש לי 39.4 חום ביום שלישי הגעתי לרופאה וקיבלתי טבליות מוקסיפן ואקמול. כל 8 שעות אני לוקח מוקסיפן אחד ואקמול אחד. אני שוכב בבית ושותה כוסות תה ( כמה שניתן). אני גר לבד , ביום אני יורד לקנות מצרכים חיוניים. שופך זבל . מכונת כביסה. קראתי באינטרנט לאכול מעט וללא סוכרים , אפשר להגיד שאני אוכל שליש מהכמות שאני אוכל.(הפה התמלא לי בפצעים). מאתמול שמתי לב : בשעות הבוקר החום יורד במעלה אחת - 37.5 בצהרים החום עולה במעלה אחת 38.5. אני כבר שבוע ימים עם החום הגבוה הזה. בביקור חוזר אצל הרופאה נתבקשתי להיעזר בסבלנות. אני מבקש עצה. אפילו , אולי ניתן להתקשר 03-5065936. בתודה מראש. איתי.

שלום רב לפי ניתונים שהצגת מדובר במחלה זהומית בדרכי נשימה עליונות .הטיפול שאתה מקבל בדרך כלל עוזר בפרק זמן מחמישה עד עשרה ימים .יש להקפיד על שתייה מרובה ולהמשיך במעקב אצל רופא מטפל .

מנהלי פורום רפואה דחופה