בלוטת לימפה מוגדלת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/07/2008 | 22:35 | מאת: בתי

שלום כששכבתי במיטה גילתי בצד ימין בבית השחי נפיחות כלשהיא אין כאבים זה פשוט מציק רציתי לדעת ממה יכולה להיות הנפיחות ואילו בדיקות עלי לבקש לעשות? האם זה מסוכן? כמו כן ערכו לי שקיעת דם והערך יצא 40 האם יש קשר לנפיחות האם יש דלקת או זיהום בגוף? תודה

שלום במצבך מומלץ להפסיק זמנית את השימוש בדאודורנטים (יתכן ומדובר בהגדלת בלוטת הזיעה ). המשך מעקב ובירור חייב להתבצע בתיאום מלא עם רופא המטפל (בדיקות דם וכו').

מנהלי פורום רפואה דחופה