איידס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/06/2008 | 22:19 | מאת: מילי

שלום רציתי לדעת האם בבדיקת דם שגרתית יכולים להופיע איזשהו סימנים קלים ביותר אפילו ,למחלת האידס או רמז שמשהו לא בסדר בגוף הקשור לאיידס? (האם יכול להיות סימן קטן ביותר לנשא או לחולה אידס בספירת דם או בבדיקת שתן מבלי לעבור בדיקת איידס של ממש? אנא עזרו לי

שלום רב! בספירת הדם בדרך כלל אין סימנים אמינים אשר מאשרים או שוללים אבחנה של HIV+ . בדיקת שתן אינה אמינה בכלל. כדי לאבחן המחלה יש לבצע בדיקות דם מיוחדת-סרולוגיה ל-HIV דרך רופא המטפל או בבית חולים במרפאת HIV . בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה