פרדיזון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

20/06/2008 | 10:44 | מאת: חיה

שלום לכם אני סובלת קשות ממיגרנה , והנורולוג החליט שנראה אני במצב שהכמות הכדורים שאני לוקחת מביא את האב ראש התמידי, עכשיו הנורולוג נתן ליח 12 ימים לקחת פרדיזון בהדרגה להתחיל עם 40 מ"ג ל3 ימים ולהמשיך להוריד בהדרגה, במקביל אני העלתי את הכדורי מנעה דפרקסן מ75 מ"ג ליום ל125 ליום , האם טיפול כזה יוכל לעצור לי את ההתקפים קשים שאני סובלת, ראתי שבהפסקת הפריזון אפשר להכנס למצב של מניה דפרסיה האם זה נכון גם ב12 ימים רצופים , והאם העלעת כדורי המנע יוכל לעזור ? ואיזה תופעות יכולות להיות מפרידזון? תודה , תשובתם חשובה לי , חיה

שלום רב פרדיזון הינה תרופה עם תופעות לוואי לטווח ארוך (חודשים) לכן אין סכנה לתקופות קצרות המשך טיפול יש לתאם עם נוירולוג/פסיכיאטר . החלמה מהירה.

מנהלי פורום רפואה דחופה