פטרייה!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/06/2008 | 22:34 | מאת: דינה

שלום מזה חצי שנה אני סובלת מגירודים נורא חזקים והתקפים בלתי נסבלים כבר בתוך שתי האוזניים, מרגישה כמו סוג של פטרייה ,הייתי אצל מומחה לאף אוזן גרון וגם לא מצא כלום,כל פעם מחליפים לי טיפות,ואני לא יכולה לסבול יותר. מה כבר יכול להיות,איך אני אהיה ואחזור להיות רגועה מהמצב הזה?? אשמח לתשובה.

שלום רב! לאור לעיל מומלץ לבצע בדיקות דם כלליות כולל תפקודי כבד וכליות ולהתייעץ עם רופא עור.יש מקום לנסות טיפול בכדורי OTAREX בתיואם עם רופא המטפל. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה