בדיקת eeg

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/06/2008 | 12:10 | מאת: nitza

שלום אני בת 61. ישלי כאבי ראש וגם נפלתי פעמים כי לא יכולתי להחזיק שיווי משקל. עשיתי לפני מספר חודשים ct ו,eeg.הבדיקות היו תקינות.הרופא ביקש בדיקה חוזרת של eeg.הפעם היו מספר דברים לא תקינים:פעילות רקע בלתי סדירה סימטרית. במחצית קדמית נראית פעילות בטה מהירה ונמוכת מתח מעורבת עם פעילות איטית במחצית אחורית פעילות אלפא בתדירות 10מ\ש באמפליטודה בינונית הנחסמת בעת פקיחת העיניים.אי סדירות אטיות וחדות עם הדגשת צד לא קבוע. נראים קטעים של אטיות דיפוזיה בשל נימנום. בנשימת יתר ריבוי הדרגתי משמעותי של פעילות איטית וחדות עם הדגשה לשמאל בעיקר באיזורים הטמפורו אוקציפטליים. אבקש לדעת מה משמעות התוצאה. תודה ניצה

שלום רב! במקרה שלך יש להיוועץ ברופא נירולוג -מומחה ב-EPILEPSY . כמו כן מומלץ לבצע בדיקות מקיפות דרך רופא המטפל. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה