עקיצת קרציה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/05/2008 | 23:20 | מאת: דניאלה

שלום. אתמול מצאתי קרציה על הראש של התינוקת שלי שהיא בת שנה ותשעה חודשים. נראה לי שהקרציה היתה עליה כיום כי בלילה שלשום היא התעוררה בבכי ולא ככ נרגעה ואחכ התעוררה שוב מספר פעמים. יש לנו כלבה שעונדת קולר, נקיה וחיה איתנו בבית (למרות שנמצאת גם בגינה כשאנחנו מחוץ לבית). הורדתי את הקרציה והיה נראה שהיא מתה ונשאר פצעון קטן ואדום על הקרקפת. מה עוד עלי לעשות? האם רופא המשפחה ידע איך לטפל (במידה ויש צורך)? איזה רופא מומחה כול לעזור? תודה

שלום רב! כעת אין סיבה לדאגה אך יש לעקוב אחר התינוק מבחינת התפתחות מחלת חום או אודם מקומי משמעותי.ניתן להישתמש במשחת FENISTIL מקומית. בכל מקרה להיות בקשר עם רופא ילדים המטפל. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה