חשש להריון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/04/2007 | 16:11 | מאת: מודאגת

שלום רציתי בבקשה לשאול אני משתמשת בגלולות כבר 5 שנים (לא נשואה) החודש הזה ביום ה16 למחזור הופיעו הפרשות חומות במשך יומיים כמו של תחילת מחזור (עליי לציין שהיו שלשולים בפסח בגלל המצות) קיימנו יחסי מין היום לא מוגנים האם יש חשש להריון? (נשארו לי 4 גלולות לחפיסה) במידה ויש הריון איך מתבצעת ההפלה? האם יש צורך בכל הפרוצדורה שכרוכה בהפלה? אני מאוד חוששת אשמח לתשובה מהירה תודה רבה

עליך להציעץ עם רופא נשים . בשלב ראשון חייבת לבצע בדיקת הריון ולא להפסיק נטילת הגלולה עד היעוץ של רופא נשים .

מנהלי פורום רפואה דחופה