כאב ראש חד בתזוזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/05/2008 | 22:09 | מאת: טלי

שלום רב, ברצוני לשאול מה הסיבה שיכולה להיות לכאב ראש שמגיע בתזוזת הראש, כאב חד ומקרין לאיזור האוזן , המצח הצדדית ועד מתחת לאוזן, הכאב ממש חזק, ועובר כאשר אני מסיטה את הראש ומטה אותו לכוון אחר, הצד שכואב הוא ימין, הכאב הופיע לאחר מספר ימים של כאבי ראש רצופים עם עיין ימין, לאחר שהכאב הסטטי עבר היתחיל הכאב החדש. האם זה מצביע על מחלה כל שהיא?

שלום רב! במקרה שלך יש מקום להתיעצות נוירולוגית וכן אורטופדית -בעיה בעייש צווארי? יש להימנע מתנועות ראש חדות עד תום הבירור. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה