הפה והטלפיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/05/2008 | 10:58 | מאת: עוזי

יש לי ילדה בת 11 חודש.שאובחנה במחלת הפה והטלפיים.קיבלה תרסיס להקלה אבל לא עוזר.יש פצעים לבנים ונפיחות בלשון. מה אפשר לתת במקום.כדי להקל על הילדה

21/05/2008 | 11:36 | מאת: אירית

הי עוזי, זאת מחלה נוראית שאפשר לטפל בה כמו שעשו פעם, לקחת את הילדה למשהו שיש לו עז ולהשפריץ לה לפה מהעטין של העז חלב עיזים (גם מחוץ לפה איפה שיש פצעים) אחרי יומיים תראה שיפור ורפואה צר לי לומר לך שחוץ מזה אין משהו מועיל אולי זה ישמע לך מגעיל אך דע שיש אפילו היום כאלו שדורשים על הפעולה הזו כבר כסף כי יודעים שזוהי התרופה שהכי עוזרת... מאחלת רפואה שלמה אירית

26/05/2008 | 01:22 | מאת: עוזי

לאירית שלום כבר עשיתי זאת.ויש שיפור תודה רבה עוזי

שלום רב! הבעיה היא מוכרת ודורשת הרבה סבלנות בטיפול .יש ליפנות לרופא מומחה באאג. החלמה מהירה.

26/05/2008 | 01:25 | מאת: UZI

,תודה רבה

מנהלי פורום רפואה דחופה