עקיצת קרציה.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/05/2008 | 11:44 | מאת: חן

בוקר טוב, אתמול נעקצתי ע"י קרציה באיזור הירך, מקום העקיצה התנפח מעט וגירד. מיד חטאתי את המקום באלכוהול ומרחתי קרם אלוורה. זוהי לא הפעם הראשנה שאני נעקצת ע"י קרציה אך כרגע העניין מטריד אותי מפני שאני נמצאת בחודש חמישי להריוני. האם עליי לבצע איזושהם בדיקות, האם זה יכול לפגוע בעובר?

הפגיעה היא בדרך כלל מקומית .העקיצה גורמת לגירוי מקומי ואודם מקומי . יש לעקוב אחרי הסימנים המקומיים והמערכתיים . על כל שינוי ניתן להתיעץ עם רופא המשפחה . מבחינת ההריון את יכולה להיות רגועה .....

24/05/2008 | 19:23 | מאת: איריס

שלום ד"ר שמי איריס ואני אמא של יהב בת השמונה אתמול תאריך 24 במאי 08 מצאתי קריצה על ראשה אין לי מושג כמה ימים היתה למרות שבכל יום אני חופפת ומסרקת אותה יתכן מאוד כי שהקריצה היתה שם יום לכל היותר לאחר שהוצאנו את הקרציה נשאר פצעון אדום על הקרפקפת שאלתי היא מה עליי לעשות האם לפנות לרופא האם אני צריכה לטפל בדחיפות בנושא אודה מראש לתשובתך

24/05/2008 | 19:24 | מאת: איריס

שלום ד"ר שמי איריס ואני אמא של יהב בת השמונה אתמול תאריך 24 במאי 08 מצאתי קריצה על ראשה אין לי מושג כמה ימים היתה למרות שבכל יום אני חופפת ומסרקת אותה יתכן מאוד כי שהקריצה היתה שם יום לכל היותר לאחר שהוצאנו את הקרציה נשאר פצעון אדום על הקרפקפת שאלתי היא מה עליי לעשות האם לפנות לרופא האם אני צריכה לטפל בדחיפות בנושא אודה מראש לתשובתך

17/02/2009 | 20:31 | מאת: שילה

איפה תגובת הרופא!!!

מנהלי פורום רפואה דחופה