הקאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/04/2008 | 22:48 | מאת: מור

הייתי בולימית והפסקתי להקיא לפני 3 חודשים. בפסח הקאתי פעם אחת לצערי והרגשתי שיצא לי דם. מה זה אומר? מאז לא הקאתי ולא אחזור לזה יותר. האם הקאה אחת לשבוע במשך 15 שנה יכולה לגרום לנזקים בלתי הפיכים? תודה

לכל פעולה מאומצת קיימים סיבוכים .הקאה היא פעולה מאומצת ועוד יותר במצבך שאת גורמת לכך . מקיאים נגד שסתום סגור .שסתום זה נמצא בין הושט לקיבה .שמתאמצים ומקיאים נפתח בכח ויכול לגרום לקרע בכלי דם קטנים במקום שגורמים לדם בהקאה .

מנהלי פורום רפואה דחופה