שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/04/2008 | 02:53 | מאת: עינת נונה

שלום רב אני מקוררת כשבועיים שבוע ראשון חום וכאבי גרון נוראיים טופלתי באנטביוטיקת מוקסיפן לאחר שבוע הצטננתי עוד יותר!!!והיא לא עזרה לי כלל!!!ויש לי ליחה מוגלתית ונזלת ושיעול טורדני כבד!ניתן לי לשבוע אנטיביוטיקת רוליד. מצבי עד עכשיו ללא שינוי ורק מחמיר!!ונעלם לי בנוסף חוש הריח והטעם נעלמו לי לגמרי כבר כשבוע ועד להיום!! מה עליי לעשות?אני אובדת עצות וקשה לי כך מאוד! תודה רבה..

שלום רב! מומלץ לבצע צלום מערות האף וליפנות לרופא אאג בתיאום עם רופא המטפל. בשלב זה לא להפסיק טיפול אנטיביוטי. החלמה מהירה!

מנהלי פורום רפואה דחופה