כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/04/2008 | 22:59 | מאת: עירית

ד"ר שלום. אני בת 74 ועברתי טיפול ארוך של קורטיזון + קולציצין + אספרין למשך חצי שנה בגלל דלקת קרום הלב (פריקרטיטיס). נכון להיום אני מקבלת רק קולציצין . בזמן האחרון יש לי כאבים במיוחד בברכיים , בגב וגם כתפיים בזמן תנועה . אני מתלבטת לאיזה רופא הבעיה שייכת ואל מי לפנות , לרופא משפחה ? אורטופד? או אחר . לפי דעתך אל מי לפנות ולמי התחום הנ"ל שייך ? תודה

29/04/2008 | 08:48 | מאת: דייר פבל

שלום רב! יש להמשיך במעקב אצל אורטופד וראומטולוג בתיאום עם רופא המטפל. בריאות שלמה!

מנהלי פורום רפואה דחופה