אזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/04/2008 | 18:12 | מאת: אלונה

שלום רב, מזה מס' ימים יש לי כאבים נורא חזקים באזור הנ"ל, בעיקר בעת יציאת הצואה ...לפעמים גם יוצא מעט דם. ממה זה נובע ואיך ניתן לטפל?

יש להבדק עם רופא כירורג\פרוקטולוג . יתכן ומדובר בפצע או טחורים .קיימות גם סיבות נוספות .

שלום רב! תמונה קלינית לעיל יכולה להתאים לטחורים או סדק ברירית באזור פי הטבעת. מומלץ להיבדק בדחיפות עיי פרוקטולוג ולהימנע מאכילת מזון חריף ולמנוע עצירות. החלמה מהירה.!

מנהלי פורום רפואה דחופה