פריחה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/04/2008 | 19:21 | מאת: חנה

שלום יש לי פריחה קצת אדמדמה באזור הצוואר בצד שמאול לפעמיים זה מגרד וכשאני מחוץ לבית זה נעשה אדום רואפה עור נתן לי משחה אבל לא עזר ממה יכולה להפיעה פריחה נרא לי שזה מטפשת לכול הצוואר בתודה חנה

יתכן ומדובר בתופעה אלרגית .פריחה מגרדת באיזור קטן יכולה להיות אלרגיה ממגע ......בושם ..קרם ואחר . יש לאתר את הגורם ולהשתמש במשחה .

11/06/2008 | 07:04 | מאת: hana

בס"ד שלום רב ביתי בת העשרים וארבע,נשואה ואם לשני ילדים סובלת מפריחה בכל גופה ,כתוצאה מחיידק שמופיע בגרונה בעקבות דלקת בגרון. הרופאים אומרים שזה יעבור. אני שואלת מה ניתן עוד לעשות?

מנהלי פורום רפואה דחופה