סחרחורת בשינה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/05/2007 | 09:05 | מאת: איריס

בוקר טוב, מזה מספר ימים אני סובלת מכאבים בצואר שמקרין לשכמה בצד ימין. מזה שני לילות שאני מתעוררת באמצע הלילה משינה וראשי סחרחר עד כדי הרגשה של נפילה. האם יש לזה הסבר?

בפנייתך הבאה חשוב לציין את גילך והאם ישנן מחלות רקע. במקרים רבים הבעיה היא אורטופדית אך יש לשלול מצבים אחרים ולכן יש לפנות בהקדם לרופא המטפל.

14/06/2007 | 19:04 | מאת: צילה עזרא

שלום בעלי סובל מזה שנה מסחרחרות לפני כחודש הופנה לבדיקת ENG והיום הגיע לו תשובה. ורצתי לדעת מה הפיענוח עדות לניסטגמוס תנוחתי שמקורו בתעלה לטראלית מימין לא ניתן לשלול מעורבות מרכזית (עקב הכוונים המשתנים) בתודה צילה

30/10/2007 | 22:23 | מאת: אורטל

אני בת 17 וסובלת מיסרחורת קשה מאוד סבלתי מיזה לפני 5 שנים אבל עבר לי ככה ככה אבל השבוע נהיה לי גרועה שאין לי זה התחילה בתנועות ששהיתי עושה ועכשיו זה לא עוזב אותי ביכלל הלכתי לרופא אף אוזן גרון וגם לא עוזר עשיתי פיזיוטרפיה וגם לא עזר אז אפשר בבקשה עזרה

מנהלי פורום רפואה דחופה