הפיטיטיס c

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/05/2007 | 14:54 | מאת: רועי

שלום דר' אני כרגע רושם לך במצב נפשי קשה ביותר עשיתי לפני כחודשבדיקת דם שיצאה לא תקניה ומייד אחריה שלח אותי הרופא לבדיקה נוספת לאחר שקיבל התשובה הרגיע אותי ואמר לי שהכל בסדר אנא אמור לי את דעתך הבדיקות הראשונות הם: gpt (alt)117 got (ast)237 hepittis bs ag שלילי hepittis c ab חיובי הבדיקות השניות שלי נלקחו למעבדה אחרת והם" gpt (alt 28 got (ast) 31 hepittis c rna pcr שלילי pcr - hcv שלילי ---אנא ממך הסבר לי מדוע יצא חיובי בהתחלה והם הכל בסדר בתודה רבה רבה ....

ראשית על פי הבדיקות שהצגת אין עדות לבעיה כבדית חריפה ומסוכנת כעת. בדיקות דם ספציפיות לחיפוש הנגיף הפטיטיס C לא הראו כי הנגיף ישנו. בנוסף לכך, תפקודי כבד חוזרים היו בגדר הנורמה. בשלב זה לאור האמור לעיל, יש לחזור על בדיקת תפקודי כבד בעוד כחודש, ולשקול התיעצות עם רופא מומחה במחלות כבד (הפטולוג). בהצלחה.

מנהלי פורום רפואה דחופה