סחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/03/2008 | 18:37 | מאת: טלי

שלום,אני סובלת מסחרחורות במשך שנתיים,הכל התחיל מסחרחורת מאוד חזקה עד כמעט עילפון ומאז הסחרחורות לא עוזבות אותי. הייתי אצל רופא משפחה,אף אוזן וגרון,עיניים, רופא נשים,אצל 2 נורולוגים שונים ואף במיון. אף אחד לא נתן לי תשובה או אפילו כיוון ממה זה נובע... הם אמרו שהכל תקין אצלי, גם בדיקות הדם,שתן וא.ק.ג יצאו תקינות. פשוט לא נראה לי הגיוני לסבול במשך שנתיים זה מפריע לי בלימודים,בעבודה ובכלל בחיים. האם יש לך כיוון לתת לי מה לא בסדר ומה עלי לבדוק? הסחרחורות מתבטאות בכך שאני מרגישה שמשהו בתוך הראש מסתובב לי,חולשה,כאילו אני מרחפת.... אודה לך על תשובה. תודה,טלי.

בטוח שעברת כל הבירור אם נבדקת על ידי כל הרופאים שהוזכרו . קיימות מרפאות לסחרחורת ונקראת מרפאת סחרחורת ...כדאי להזמין תור ....

מנהלי פורום רפואה דחופה