תוצאות סיטי חזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/02/2008 | 20:38 | מאת: sofi

פרטים קלינים: צילום חזה הבלטה של שער הריאה הימני ממצאים: בלוטות בחלון אאורטו פולמונלי וקדמית לקנה עד גודל של כ-10מ"מ. בלוטות נוספות בשערי הריאות.קדמית לברונכוס הראשי שמאלי עד קוטר 13 מ"מ ומימין עד קוטר 2 ס"מ. בלוטות נוספות באספקט הסוב קרינאלי. מספר בלוטות זעירות בבתי השחי,אינן מוגדלות ע"פ הקריטוריונים. שינויים אמפיזמטים באונות העליונות עם תסניני זכוכית מט עדינים סימטרית דו"צ . נודול צמוד לסדק הבין אונתי בסגמנט האפיקלי של האונה הימנית התחתונה בקוטר של 6 מ"מ. אשמח לתשובה מהירה

אין לי פרטים אנמנסטיים .אבל נראה לי שאתה מעשן כבד . יש מקום להתיעץ עם רופא ריאות בכדי להסביר לך וכן להשלים בירור .

מנהלי פורום רפואה דחופה