הולטר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

31/01/2008 | 09:17 | מאת: נטלי

עשיתי בדיקת הולטר והנה התוצאות: הקצב הבסיסי: קצב סינוס מהירות מינימלית: 67 מהירות מקסימאילית: 133 מהירות ממוצעת: 85 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפה PVC בודד. הפרעות קצב חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 19 APC'S במשך הבדיקה . נצפה קטע קצר של NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA (עמ' 11 ). הפרעות הולכה: לא נצפו. שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. האם התוצאות גרועות?על מה הן מצביעות?

התוצאות טובות ומעודדות . תפנה לרופא משפחה\קרדיולוג להסברים ....

מנהלי פורום רפואה דחופה