בצקות פתאומיות!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/05/2007 | 19:41 | מאת: לינור

שלום רב! אני בת 28 לפני כשנה התעוררתי בבוקר עם בצקות נוראיות בכל הגוף-כמו של הריון בדיוק.אני ממש בתיסכול מצאו לי בבדיקות הדם שרמת החלבון שלי נמוכה ומאוד-ולכן ייתכן שמזה הבצקת,אני אוכלת תפריט עשיר חלבון מדיטאנית אך הוא לא מועיל!הייתי מכורה לכדורי קסנקס לקחתי 3-7 כדורים כשנה כבכל יום ,ועכשיו כ12 יום אינני נוגעת בזה כי אולי מזה הבצקות.. אינני יודעת מה לעשות.שאלתי היא תוך כמה זמן בצקת יורדת???

מצד אחד את מדברת על בצקות ובמקביל על רמה נמוכה של חלבונים בדם . יש מקום לבצע בדיקות דם מקיפות כולל תיפקודי כבד וכליה ובמקביל ביצוע איסוף שתן לחלבון למשך 24 שעות . תיפקוד החלבון בדם להפעיל לחץ בתוך כלי הדם ולמנע בריחת נוזלים מכלי הדם החוצה .דבר שגורם לבצקות .

מנהלי פורום רפואה דחופה