כאב בחזה עם הקרנה ליד שמאל ולגרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/01/2008 | 18:16 | מאת: שושי

מזה שבוע וחצי אני סובלת אחת ליום או יומיים מהתקף חריף של כאב בחזה עם הקרנה ליד שמאל ולגרון שנמשך כ 5 דקות בערך. באקג נמצא mild non specific reprolarization changes in lateral leads הופנתי לקרדיולוג אך קיבלתי תור רק ליום א הבא. קיבלתי גם הפניה למיון. האם יש טעם לפנות למיון גם במצב בו אין התקף ? אם לא אז ממילא ההתקף הוא של 5 דקות ובפרק זמן זה לא אגיע למיון. מה עלי לעשות? לחכות ליוום א או להתקף הבא או לנסוע כבר עכשיו למיון? תודה

קליניקה חשודה למחלה לבבית .כאבים בחזה עם הקרנה ליד שמאל ולגרון אפילו פעם ביום -יומיים מחייב התייחסות מיוחדת מיידית ....פניה למיון חכמה....

מנהלי פורום רפואה דחופה