שלום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/01/2008 | 21:18 | מאת: נטע

שלום לפני יומיים הבחנתי בבליטה בחלק העליון שמאחורי אחת האוזניים שלי, באזור של החיבור בין האוזן לראש. מדובר בבליטה קטנה (תת עורית, אם אני לא טועה, לא בעיית עור כלשהי), בולטת ממבנה האוזן, קשה למגע, שלא נמצאת מאחורי האוזן השנייה. האם יש לי סיבה לדאוג? לפנות לרופא משפחה/רופא אחר? מאד נלחצתי מהעניין... תודה רבה!

יתכן ומדובר בתגובה משנית לדלקת באיזור חלל הפה /אזניים . יש להתיעץ /להבדק על ידי רופא משפחה .

מנהלי פורום רפואה דחופה