פענוח תוצאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/12/2007 | 14:41 | מאת: ליהי

בבקשה עזרו לי לפענח את התוצאות מבדיקות הדם שעשיתי לאחרונה: אלו השורות שיצאו עם מספר אדום, כלומר מחוץ לטווח הנורמל: Urea (B) *10 (מתחת לגבול תחתון) ALT (GPT) *77 (מעל גבול עליון) AST (GOT) *61 (מעל גבול עליון) Urine Culture - צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים מה כול זה אומר? מה חסר? מה יש עודף? אני לא מבינה כלום... וכמובן שמה שכתוב על החיידקים מדאיג. אשמח לתשובות, תודה מראש

לפי הבדיקות קיימת הפרעה קלה בתיפקודי כבד אשר דורשת הערכה על ידי רופא מטפל . לגבי שתן קיים חשד לזיהום אשר דורש התייעצות עם הרופא המטפל .

מנהלי פורום רפואה דחופה