האם להגיע למיון?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/12/2007 | 18:56 | מאת: ישראל ,ס, מחדרה

כמו שסיפרתי יש לי קרדיומפטיה ווולף פרקינסון והיום אני מרגיש כאילו אני הולך ליפול או להתעלף ויש לי מעט כאבים בחזה שאני שוכב קשה לי לנשום זה התחיל אתמולך שלקחתי לראשונה כדור בשם הלופר 5 או אמור להיות הלידול ,,,, יכול להיות שמה שאני מרגיש היום קשור לכדור הזה? האם ללכת למיון? יש לי הררגשת עילפון וכאבים בחזה

13/12/2007 | 14:41 | מאת: ישראל ,ב,

אתמול לקחתי לראשונה כדור בשם הלופר, 5 "מג והסתבר לי היום שהייתי צריך רק רבע מיליגרם זה כמעט פי 5, ואתמול הייתה לי תחושה של סיחרור והרגשת עלפוןן וקוצר נשימה חשבתי שאני הולך להתמוטט , כמעט שהזמנתי אמבולנס לבית שלי כי הייתי לבד ולא היה מי שיקח אותי היום התברר לי שצריך רבע כדור ממה שלקחתי אלוהים למה אף אחד לא הזהיר אותי? בבית מרקחת

כאבים בחזה וקוצר נשימה מחייבים פניה דחופה לצורך הערכה רפואית .

מנהלי פורום רפואה דחופה