שיעול שאינו נגמר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/12/2007 | 20:19 | מאת: חיליק

שלום. זוגתי שתחיה מתחילה כל שנה להשתעל בחודשים אוגוסט ספטמבר ועפ"י רוב זה עובר אחרי הגשם הראשון. בתחילה חשבנו שזו אלרגיה אך בדיקות לא מצאו דבר. השיעול הוא יבש וקצר כמו נביחות ולעיתים מביא אותה עד לכדי הקאה. ביקרנו אצל רופאים רגילים גם הומיאופאת לא עזר האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור. חיליק

יש להתיעץ עם רופא ריאות לגבי אלרגיה . כאבחנה מבדלת גם שעלת יכולה לגרום לתלונה דומה . רופא מטפל יכוון אותכם לאיבחון וטיפול בהתאם .

מנהלי פורום רפואה דחופה