גלולות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/11/2007 | 22:06 | מאת: לירון

אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה אבל אני בכל זאת מנסה כי לא מצאתי פורום מתאים יותר. אני לוקחת גלוגלות יסמין מזה כמה חודשים. בחפיסה האחרונה הארכתי את זמן נטילת הגלולות ולקחתי 3 גלולות יותר (כלומר 25 גלולות סה"כ) עד יום שישי 1/11 קבלת המחזור אצלי הוא 4 ימים אחרי הגלולה האחרונה היום יום שלישי 6/11 ועדיין לא קיבלתי מחזור ואני אמורה לפי הסדר שלי להתחיל חפיסה חדשה כבר ביום רביעי 7/11 האם עליי להתחיל את החפיסה למרות שלא קיבלתי מחזור, או להמתין לרביעי הבא? אשמח לתגובה כי זה קצת דחוף תודה

בדרך כלל ימים ספורים שמפסיקים לקבל גלולות מקבלים וסת\דימום ,אם את מעוניינת לקבל מחזור יש מקום להפסיק ובאם לא יש מקום להמשיך ...

מנהלי פורום רפואה דחופה