נשיכת כלב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/12/2015 | 01:16 | מאת: עדי

שלום, ביום שלישי בערב (15.12) כלב נשך אותי. הוא היה עם הבעלים שלו והם טענו שהוא מחוסן, אבל לצערי לא לקחתי מהם פרטים כמו טלפון או שם. הייתי בלשכת הבריאות והם נתנו לי חיסון לטטנוס, אבל לגבי כלבת, בינתיים הם רוצים שאנסה לאתר את הכלב- מה שלא הצלחתי לעשות. מבחינתם אפשר לחכות ואז להחליט אם לחסן או לא לכלבת. אני קצת מפחדת כי הבנתי שהחיסון לכלבת עוזר רק אם נותנים תוך יומיים שלשה. אפשר לחכות יותר? כדאי לחסן באופן פרטי? אשמח לתשובה מהירה עדי

משרד הבריות הוא הסמכות העליונה . בדרך כלל הם מחמירים בהחלטתם לגבי חיסונים . יש לשאר אתם בקשר לגבי המשך .................

מנהלי פורום רפואה דחופה