יוני

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/10/2015 | 15:01 | מאת: יוני

היי אני בן 30 בריא מדי פעם יש לי כמה ימים שהרגשה שחסר אוויר זה נובע מחרדה כי עשיתי ברור אצל מומחה ריאות .השאלה שלי היא האם זה תקין שבמד סטורציה ביתי במשך היום מראה 97 -98 ובלילה שאני נירדם לפעמים זה מראה 92 האם זה תקין ? האם יש סכנה?

עברת צילום ריאות ובירור ריאתי אצל רופא מומחה וזה מרגיע . סטורציה תלויה בכמה גורמים ביניהם האוירה מסביב וריכוז החמצן בסביבה . בנוסף סיבות מקומיות הקשורות לאצבעות ולצפורניים . תנסה להעביראת המד סטורציה למקום אחר \ אצבע אחר ...............

מנהלי פורום רפואה דחופה