חשוב מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/08/2014 | 19:26 | מאת: סתיו

היי.. קודם כל תודה מראש למי שיענה ויעזור. אבא שלי בן 60, בריא בדרך כלל. עבר לפני כמה שנים צינתור אך מעבר לזה הכל בסדר גמור. בתקופה האחרונה הוא סובל מכאבי ראש חזקים שמשתקים אותו והוא אינו יכול לדבר אף לא מילה, וגם לא לזוז פיזית. זה עובר לו תוך כמה דקות והוא חוזר לעצמו. במהלך הכאב ראש הוא רואה שחור בעיניים. בימים האחרונים זה קורה הרבה אך יש שינוי.. אולי זה ישמע מגוחך אך הוא מספר שבמהלך כאבי הראש הוא פתאום רואה מול העיניים אירועים שקרו 30-40 שנה אחורה, לא ברור לי ממה זה נגרם וקורה לו. יש לציין כי בתקופה האחרונה הוא נתון ללחצים, אני מניחה שזה אולי קשור במובן מסויים. אבי מסוג האנשים שלא מרבים לבקר בבתי חולים או אצל רופאים לכן אשמח לתשובה או אבחנה כדי שנוכל לעשות עם זה משהו.. אני מודאגת. תודה מראש!!!

למרות הלחצים , יש מקום להיבדק ע"י רופא משפחה \ נוירולוג בכדי לאבחן ולטפל ................

מנהלי פורום רפואה דחופה