אני חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/05/2014 | 11:01 | מאת: אנונימית

לפני כשעתיים אכלתי דייסת כוסמת לפני שהלכתי לבית ספר. אכלתי ודיברתי עם אמא שלי באותו זמן. היתה לי קצת דייסה בפה ובטעות כשלקחתי נשימה עמוקה שאפתי גרגר של דייסה. עד עכשיו אני בסדר רק קצת מגרד לי בגרון (או שזה לא הגרון, אני לא יודעת). זה מסוכן? יש מצב שבכלל לא נשמתי את הגרגר? פשוט זה ממש הרגיש שכן אבל לא קרה לי שום דבר עד עכשיו. האם הגרגר יישאר בראות או מה יקרה? מה צריך לעשות? אני מאוד חוששת.

אם את מרגישה טוב זה סימן טוב .את לא במצוקה נשחמתית .יכול להיותץ שבאמת לא שאפת אותו לדרכי הנשימה .בכל מקרה ,ניתן להיבדק ע"י רופא המשפחה אם קיים חשד לכך או ישנם תסנים המכוונים .

מנהלי פורום רפואה דחופה