חום גוף נמוך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/05/2014 | 23:24 | מאת: מתן

היי, אני בן 20, לפני כחצי שנה התגלה אצלי מיאליטיס בחוט השדרה.. דבר אשר שיתק לי את פחג גוף תחתון.. היום אני קצת יותר טוב. מה שהופתעתי לגלות זה שישנו משחק חום בגוף שלי. זא אני עוקב אחרי החום, וכשאני מרגיש טוב, החום גוף נע בין 35.2-36.2... וכשאני מרגיש לא טוב, החום הינו 36.5-37.2.. למה זה ככה? חשבתי שהמד חום לא תקין, ניסתי אצל בן משפחה אחר, וזה נתן חום גוף נורמאלי. מסוכן? היום אני הולך על הרגליים, והמחלה קצת יותר טובה

בקר טוב . על כל התלבטות יש לפנות לרופא המשפחה להערכה רפואית . משחקי חום יכולים להיות ממחלות בגוף עצמו או מגורמים סביבתיים שונים . איש שמרגיש טוב , יכולות להיות תנודות קלות במהלך היום בהתחשב בכל הגורים התוך והחוץ גופיים .

מנהלי פורום רפואה דחופה