חיידק KPC הידבקות??

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/05/2014 | 09:18 | מאת: אביטל

שלום, סבתי חזרה מבית החולים והלכנו לבקרה. בני בן ה-6.5 נישק אותה על השפתיים ואני עיסיתי את רגליה בקרם. לאחר מכן נודע לי, מקריאת מכתב השחרור שלה מבית החולים, שיש בגופה חיידק KPC והיה לה גם דיבירטיקוליטיס. האם זה אומר שנדבקנו? איך אפשר לדעת? למה יש לשים לב? מה ניתן לעשות? רחצנו ידיים, אבל הנשיקה שבני נישק אותה על השפתיים מדאיגה אותי יותר מבחינת הידבקות. בבקשה תשובתכם. תודה, אביטל

יש לקבל הנחיות ברורות מרופא המטפל והאחות לגבי התנהגות בני המשפחה בבית .אני חושב גם מצויין בשיחרורה מבית חולים וקיימות הנחיות בהתאם .

מנהלי פורום רפואה דחופה