מכה חזקה בעצם האף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/12/2013 | 12:34 | מאת: שירן

היי, שמי שירן ולפני כיומיים קיבלתי מכה חזקה מאוד בעצם האף למעלה כתוצאה מנפילת החלקה על קיר,עכשיו העצם ממש נפוחה ובולטת,יש לציין כי לפני 4 שנים קיבלתי מכה בצד שמאל של עצם האף אבל מדובר במכה קטנה שהותירה בליטה,כעת שמתי הרבה קרח על האף וקומפרסים קרים לפי המלצת רופא המשפחה שלי-רציתי לדעת האם יש אמצעי או דרך להורדת נפיחות הבליטה בעצם במהירות ? בכדי שלא תישאר לי בליטה כי האף שלי סולד והבליטה ממש לא מתאימה ומכערת .. אשמח לקבל תשובה בנושא--בתודה מראש שירן..

אם האף נפוח או קיימת בליטה ,יש מקום לבצע צילום אף לשלילת שבר . באם אין שבר ומדובר רק בשטף דם מקומי ,ניתן לבצע קומפריסים מקומיים . יעוץ רופא א.א.גרון במידת הצורך

מנהלי פורום רפואה דחופה