עקיצות וכאבים נילווים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/11/2013 | 18:29 | מאת: דרור

שלום רב. בשבוע האחרון אני סובל מכאבים בצד הימיני של פלג הגוף העליון. כאבים המרגישים כמו כוויה וכל פעם באזור אחר (כאילו הכאב נודד)..גב תחתון, גב עליון חזה תחתון (הכל בצד ימין של הגוף). גיליתי מצבור של עקיצות בשכם הימני. חלקן גדולות ונראה שגדלות כל הזמן וחלקן עדיין קטנות. צילמתי את העקיצות אבל אין לי מושג איך מצרפים אותן. מכיוון שרופא המשפחה שלי לא עבד היום לא הלכתי לראות רופא, אני גם לא בטוח אם זה דחוף וסובל דיחוי ליום ראשון. בינתיים זה מתבטא בייחוד בחוסר נוחות ולא משהו שמפריע לתפקוד היום יומי , אין לי חום או תופיות אחרות מלבד אלו שתארתי. תודה רבה ושבת שלום. דרור

אם ישנם סימני עקיצות יש למרח משחה מקומית להפחתת \ מניעת הגרד וניתן לקחת כדור למניעת גרד כלל גופי. יש להתיעץ עם רופא המשפחה \ עור לגבי המשך טיפול .

10/12/2013 | 09:32 | מאת: דרור

מתברר שזה רק,מבחינתי,נראה כמו עקיצה. הרופא אבחן שלבקת חוגרת ( אם אני תבטא את זה נכון). לשמחתי זה היה קצר ועבר. שוב תודה על התגובה.

מנהלי פורום רפואה דחופה