עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/08/2013 | 12:07 | מאת: הילה

שלום, מזה זמן רב שאני סובלת מעייפות כרונית, תשישות, דופק מהיר וממש מרגישה כמו "נפילת מתח" שמשביתה אותי לכ-3 ימים לפחות ואפילו לעיתים יותר שמתבטאת בחוסר תיאבון, שינה במהלך כל היום והלילה, כאבים בעיניים מהאור ועוד. לאחר בדיקות מקיפות עלה כי יש לי דלקת בבלוטת התריס ונאמר לי כי אין לזה טיפול. הסיפוטומים שציינתי חוזרים ונשנים בתדירות של לפחות פעם בחודש ובבדיקת דם נוספות שערכתי לפני כחודש נאמר לי שמצב הבלוטה תקין (חשבתי שמדובר על תת פעילות כי לפי האינטרנט כל התסמינים נכונים לגביי). מה ניתן לעשות כדי לבדוק את הנושא יותר לעומק? אני מרגישה שאיכות החיים שלי נפגעת. אני גם בעלת משפחה ולא יכולה להרשות לעצמי "נפילות מתח" שכאלו.

יש לעבור בדיקות דם מקיפות . הערכה נוירולוגית אם תיפקוד בלוטת התריס תקין !

מנהלי פורום רפואה דחופה