שאלה דחופה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

29/06/2013 | 08:20 | מאת: יעל

שלום, היום בבוקר נכנסה לי בטעות משחת למיסול once לעין, ממש טיפ-טיפה וישר שטפתי את העין במים, בטיפות סטריליות וניגבתי כמה שיותר משטח העין במגבון לעיניים. לא ניגשתי למרם או למיון כי אחרי הטיפול העצמי הרגשתי הקלה מיידית בצריבה. עדיין כואב לי בזווית העין, במקום בו נמרחה בטעות המשחה, ובגלל זה אני מודאגת- האם הייתי צריכה ללכת למיון בדחיפות, למרות שהצריבה והאדומומיות עברו?.. אני מודאגת כפליים, כי המשחה הזאת עובדת על העור עד כחודש מיום המריחה, בשונה ממשחות רגילות לפטריות. קראתי כמה שיכלתי על המשחה ועל הפעילות שלה, ואם לא הוצאתי את כולה מהעין אני מפחדת שיהיה נזק ממשי. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.

הטיפול הראשוני שבוצע היה טוב! שטיפת עיניים זו הפחיתה את הגירוי המקומי והוציאה חלק מהמשחה מהעין . במידה ועדיין מרגישה כאבים ניתן להיבק ע"י רופא עיניים .

מנהלי פורום רפואה דחופה