קלקול קיבה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/05/2007 | 13:54 | מאת: sigal

שלום רב, איזו בדיקת דם יכולה להעיד על קלקול קיבה/וירוס? תודה

קלקול קיבה רגיל לא מצריך בדיקות מיוחדות, אבל חלק מהרופאים מבקשים בדיקות כלליות ותרבית צואה. ההמלצה היא מנוחה, נטילת כלכלה עוצרת כגון פירה, גזר ועוד ושתיה מרובה

25/03/2008 | 20:39 | מאת: עדי

ברצוני לשאול אתמול אכלתי הבמבורגר בצהרים ובערב התחלתי להגריש לא טוב כל הלילה הקאתי כל שעתיים לערך בבוקר קמתי שתיתי מים עם לימון ומיד הקאתי גם את זה לא אכלתי כל היום רק שתיתי תה ואכלתי עד הערב כ 3 פרוסות של צנימים לאורך כל היום יש לי כאב חד מאוד מתחת לבית החזה לאורכו שמקרים גם לגב אי חולת סכרת מזריקה אינסולין לנטוס ומקבלת כדור קרטיה בבוקר ובערב קרסטור מה יכול להקל על הכאבים אני חלשה כמו סמרטוט תודה עדי 0545700640

מנהלי פורום רפואה דחופה